< Terug naar overzicht

VM Approach en OK Consulting werken samen

Patrick Verschelde van OK Consulting breidt andermaal zijn netwerk en dienstenpakket uit. Nu bundelt hij de krachten met VM Approach, het bedrijf voor interim management van Eric Van Mirlo.


VM Approach van Eric Van Mirlo (45) is sinds 1992 jaar actief in interim management. Van Mirlo is van opleiding sociaal assistent en begon zijn carrière als arbeidsbemiddelaar bij de VDAB. Hij volgde naderhand de opleidingen Middle Management en HRM bij De Vlerick Leuven Gent Management School en werd HR-manager bij verscheidene vestigingen van de textielgroep UCO. Bij Packo (roestvrij stalen bedrijfsuitrusting) begeleidde Van Mirlo, ook als HR-manager, de management buy-out in het begin van de jaren 1990. Zo kreeg hij de smaak van het veranderingsmanagement te pakken, wat hem deed beslissen zelfstandig te gaan als interim-HR-manager.


Zopas sloot Van Mirlo dus een ‘joint venture’ met OK Consulting van Patrick Verschelde, die nauwelijks een paar maanden geleden ook al Cardumen oprichtte, samen met Marc De Baets, Annemie Vallaeys en Lisa Ostman (zie HR Square – De Week nr. 39).

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen