< Terug naar overzicht

Vlekho postgraduaat HRM zoekt samenwerking met bedrijven voor eindwerk Learning & Development

De studenten van het postgraduaat HRM 2006-2007 van de Brusselse hogeschool Vlekho zoeken uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Maar niet alleen vragen ze u iets, ze hebben u ook iets fijns te bieden. Wat zou dat zijn?

Van docente Veronika Wuyts (Telenet) kregen de studenten de opdracht de reële vormingsbehoeften in een bedrijf te analyseren volgens het Achtveldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn in de periode van 1 februari tot 1 mei 2007 een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren. Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om een collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit.
Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis waardevolle consultancy voor uw opleidingsbeleid. In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Kind & Gezin, De Post, Pfizer, Vion, Koninklijke Militaire School, Virga Jesse-ziekenhuis, IMEC, Manpower, Randstad, Vlaamse Gemeenschap, Syntra West.
Voor informatie en vragen, contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@telenet.be.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen