< Terug naar overzicht

Vincent Van Damme is consultant bij Berenschot.

Na een carrière van 17 jaar bij het onafhankelijke ziekenfonds Euromut stapt HR-verantwoordelijke Vincent Van Damme over naar de consultancy.

Vincent van Damme (44) werd onlangs senior consultant bij consultancy Berenschot België. Hij spitst zich nu toe op projecten die verband houden met loonbeleid en competentiemanagement. Van Damme is reeds door Berenschot gecertificeerd als expert in functieclassificatie. Op langere termijn zal zijn ervaring met interpersoonlijke communicatie, teamwerk en bedrijfscultuur ook een plaats krijgen in het productenpakket van zijn nieuwe werkgever.

Van Damme is sociaal assistent en licentiaat Sociale Wetenschappen. Hij begon zijn carrière als freelance medewerker bij het magazine voor kaderleden Intermédiaire en bij het studiebureau Quality Research. Sinds 1990 was hij actief als personeelsdirecteur van Euromut. Hij begeleidde er verschillende fusies, bouwde mee aan het opleidingsbeleid en aan het werving- en selectiebeleid. De voorbije vijf jaar was hij als directeur HR-ontwikkeling voornamelijk bezig met compensations & benefits en competentiemanagement.


Als consultant kan Van Damme niet langer voorzitter blijven van Epsilon, de Franstalige beroepsvereniging van de opleidingsector. Hij geeft het voorzittersschap door aan Chantal Indekeu, verantwoordelijke Leadership & Organisational Development bij De Post, en wordt ondervoorzitter.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen