< Terug naar overzicht

Vakpers publiceert massaal Jobat-vacatures

Jobat lanceert onder de namen Multichannel en Target twee projecten waarin respectievelijk twaalf gespecialiseerde websites en drie vakbladen een selectie van jobadvertenties in hun medium plaatsen. Bedoeling is dat professionals automatisch in contact komen met vacatures die aan hun profiel beantwoorden. Zo wordt de moeilijkste doelgroep bereikt: kandidaten met het juiste profiel die niet actief, maar wel latent uitkijken naar een andere baan. HR Square stapt mee in het project.

Het aantal vaksites dat structureel met Jobat samenwerkt, is volgens de rekruteringskrant verdubbeld in vergelijking met een halfjaar geleden. Twaalf gespecialiseerde sites sloten zich inmiddels bij het project ‘Multichannel’ aan en de rekruteringswereld en het publiek reageren volgens Jobat enthousiast. Al voor de toetreding van de nieuwe partnersites, groeide het aantal surfers aan wie jobs getoond worden met 70%. De nieuwe internetpartners zijn Vlerick Alumni, de Vlaamse Management Associatie (VMA), B-search, JCI, Mediaplanet, Pharmaplanet, Computerworld, Hrm coach Unizo, Studiant, VIW, verkopersonline en standaard.biz.

Multichannel is erop gericht de moeilijke doelgroep te bereiken van professionals die niet actief, maar wel passief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ze bezoeken in het kader van hun functie gespecialiseerde sites en botsen dan automatisch op aanbiedingen die hen op het lijf geschreven zijn. Werkgevers bereiken op die manier rechtstreeks de kandidaten met het geknipte profiel. Jobat rekent de extra service niet aan zijn klanten door.

Multichannel krijgt met het project ‘Target’ ook een tegenhanger in de gedrukte media. Bedrijven die specialisten op niveau zoeken, kunnen met Target hun advertentie voortaan in vakbladen laten plaatsen. Dat kan onder meer bij uw eigen HR Square. Ook Financieel Management/CFO Magazine en IT Professional, dat in mei door Minoc Business Press gelanceerd wordt, zegden samenwerking toe. ‘Target’ is een combinatiepakket waarin de advertenties in de Jobatkrant, in De Standaard (op een werkdag) en in het gekozen vakblad worden geplaatst.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen