< Terug naar overzicht

Vacature voortaan gratis beschikbaar

Op het Vacature-evenement op dinsdag 12 oktober 2004 stelde de recuteringsbijlage Vacature een aantal vernieuwingen voor. Vacature is voortaan ook verkrijgbaar los van de kranten waar zij vroeger deel van uitmaakte, via een aantal distributiepartners en met een rechtstreekse abonnementenservice. Het blad is vanaf 16 oktober reeds beschikbaar op vrijdagnamiddag.

Vacature lanceerde dinsdag 12 oktober 2004 haar najaarscampagne. Vanaf 16 oktober wordt Vacature voortaan afzonderlijk verspreid als volwaardige carrièrekrant. De abonnees van De Morgen, De Tijd, Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws, krijgen Vacature op zaterdag reeds eerder samen met hun krant. Het recruteringsmedium wil nu een veel breder publiek aanspreken door de gratis verspreiding in alle krantenwinkels (Press en Relay Shops), Fnac-winkels, supermarkten (Carrefour, Delhaize) en de belangrijkste management scholen. Het blad hoopt daarmee wellicht een deel van het verloren lezerspubliek terug te winnen na de uitstap van Roularta uit Vacature.


Bovendien verschijnt Vacature in de treinstations en op de nationale luchthaven een dag vroeger. Voor mensen in de avondspits is Vacature dan reeds op vrijdag vanaf 15u beschikbaar.


Om het offensief kracht bij te zetten, krijgt het blad een vernieuwde en opvallende cover.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen