< Terug naar overzicht

UZA Top Employer van het jaar

Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) is verkozen tot werkgever van het jaar. Het ziekenhuis haalde het van 53 andere ‘Top Employers’. Opvallend is dat de vier andere werkgevers in de top 5 IT-bedrijven zijn.

Dat maakte het CRF Institute bekend. De organisatie waardeert werkgevers op basis van de arbeidsvoorwaarden die ze aan hun werknemers toekennen. Top Employers onderscheidt werkgevers van andere werkgevers aan de hand van vijf criteria: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièreontwikkeling en cultuurmanagement.

Het Universitaire Ziekenhuis Antwerpen (UZA) kwam dit jaar als beste uit de bus. "Het UZA scoorde vooral uitmuntend op het onderdeel training en ontwikkeling", luidt het in het rapport van de jury. "Zij hebben het meest uitgebreide aanbod en een uitstekend beleid ten aanzien van ontwikkeling van medewerkers." Ook de communicatie met de medewerkers werd zeer gewaardeerd.

Andere Top Employers zijn TATA Consulting Services Belgium, CSC, Capgemini Belgium en Samsung Electronics. In totaal kregen 54 Belgische bedrijven het keurmerk.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen