< Terug naar overzicht

Tweede editie verkiezing Gelukkigste Werknemer van start

De verkiezing Gelukkigste Werknemer van Job@ begon op 1 mei aan haar tweede editie. Kandidaten kunnen deelnemen tot 31 mei. De initiatiefnemers pakken het deze keer nog grootschaliger aan dan vorig jaar.

Vorig jaar organiseerde Job@ voor het eerst deze publiekswedstrijd. Iedereen die werkt, werd uitgenodigd om in tien lijnen uit te leggen waarom hij/zij zich gelukkig voelt tussen zijn/haar collega’s. Uit 800 kandidaten koos de redactie van Job@ op basis van wetenschappelijke argumenten, aangereikt door professor Stefaan Lievens, vijftien finalisten, die hun verhaal mochten verduidelijken aan de ‘geluksjury’. De initiatiefnemers zeggen dat met een dergelijke wedstrijd ‘het laatste taboe op de werkvloer wordt doorbroken’: “Werknemers mochten zeggen dat ze gelukkig zijn en werden er nog voor beloond ook.”
Voor de tweede editie worden alle marketingzeilen bijgezet, met de bedoeling nog meer organisaties warm te maken voor de wedstrijd. Bovendien werkt adviesbureau Acerta Consult actief mee aan de verkiezing. Kandidaten kunnen zich van 1 tot 31 mei inschrijven voor de wedstrijd. Wie de winnaar is, wordt bekendgemaakt op 12 juni.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen