< Terug naar overzicht

Stepstone en Hire.com gaan samenwerken in Europa

De carrièresite StepStone en het Amerikaanse Hire.com kondigden een strategisch partnerschap aan. StepStone zal gebruik maken van de software en diensten voor on line-rekrutering van Hire.com.

Hire.com legt zich in de VS toe op “een geïntegreerde benadering voor het opsporen en rekruteren van de geschikte kandidaat, ‘candidate relationship marketing’ en het beheer van cv’s en vacatures.” Het systeem voor e-rekrutering brengt ondernemingen in rechtstreeks contact met sollicitanten.
Hire.com en StepStone sloten een exclusieve overeenkomst op lange termijn. Als onderdeel van de overeenkomst zal Hire.com een verkoop- en ondersteuningsteam stationeren in Europa om daar met de StepStone-organisatie samen te werken. Ook vanuit zijn hoofdkwartier in de Verenigde Staten zal het technische en commerciële ondersteuning bieden.
De StepStone en Hire.com-diensten worden aangeboden in de vorm van een ASP-service (Application Service Providing). De sites zullen gehost worden door Hire.com, in overeenstemming met de Europese normen voor de bescherming van gegevens. StepStone en Hire.com zullen ook gemeenschappelijk een Europees hosting center opzetten en zullen daarbij gebruik maken van de technologische infrastructuur van StepStone.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen