< Terug naar overzicht

Stage voor m/v met talent

Studenten zoeken stageplaatsen en bedrijven zoeken stagiairs, maar vinden elkaar niet altijd zo goed. De webstek stageforum.be brengt vraag en aanbod samen.

Het stageforum is een initiatief van de Vlaamse overheid dat als doel heeft zowel de zoektocht van organisaties naar geschikte stagiairs, als de zoektocht van kandidaat-stagiairs naar een stageplaats, doelgerichter en vlotter te laten verlopen. De website bestaat anderhalf jaar en kan rekenen op tal van tevreden bezoekers.

Het principe is hetzelfde als bij een vacaturesite: bedrijven en stagiairs in spe kunnen hun stagezoekertjes achterlaten of vrij zoeken op de website. Eén keer een stagevacature plaatsen en die is zichtbaar voor alle studenten in alle scholen. Dit levert u veel meer stagiairs op dan wanneer u uitsluitend via contacten met scholen stageplaatsen invult. Bovendien kunt u zelf het profiel opstellen van de stagiair die u zoekt.

Het aantal gebruikers van stageforum groeit gestaag. In september telde het stageforum 883 geregistreerde bedrijven en 2113 kandidaat-stagiairs. Wilt u één van hen worden, surf dan snel naar www.stageforum.be, registreer u en laat uw stagezoekertje achter. Dit verschijnt niet alleen op stageforum, maar ook op de website van de bedrijvenzone in uw regio (te vinden via www.zoneplus.be). Stageforum zal in de toekomst ook raadpleegbaar zijn op een aantal sectorgebonden websites. Kijk uit naar het logo.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen