< Terug naar overzicht

Securex op het pad van de HR-consultancy

De sociale dienstengroep Securex richt zijn eerste dienst voor consultancy in human resources op. Hij mikt daarmee vooral op middelgrote ondernemingen met 50 tot 500 werknemers.

De nieuwe bedrijfseenheid HR Solutions zal advies en daadwerkelijke ondersteuning leveren aan bedrijfsleiders voor alle vragen die, bijvoorbeeld, betrekking hebben op de organisatie van de sociale verkiezingen, de relaties met de vakbonden, het tijdskrediet, de wetgeving inzake deeltijdse tewerkstelling, de arbeidsovereenkomsten, de interne polissen en reglementen die het gebruik van gsm's, bedrijfsvoertuigen en het internet bepalen. Ook absenteïsme, welzijn op het werk, stress, verloop, individuele en collectieve ontslagen, outplacement, motivatie en extralegale voordelen zitten in het pakket, evenals vormingsinitiatieven.
Bovendien zouden deeltijdse interim managers inzake HRM en personeelsbeheer ter beschikking worden gesteld, die een aantal dagen per maand in het bedrijf zelf opereren. Tevens zouden multidisciplinaire HR-teams worden opgezet ter ondersteuning van de bedrijfsleiding.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen