< Terug naar overzicht

Sauerland in augustus: drie of vier dagen?

Maurice Bracke trok tijdens de paasvakantie op verkenning naar het Sauerland (Nordrhein-Westfalen) in het vooruitzicht van de geplande driedaagse van zaterdag 14 tot maandag 16 augustus. Hij keerde terug met het voorstel om er vier dagen van te maken. Wat denkt u? Inschrijven kan tot 14 mei.

Het Sauerland is een berggebied in Nordrhein-Westfalen, ten noordoosten van Keulen. Stuwmeren, bossen en burchten vormen het handelsmerk. Maurice beproefde twee schitterende dagtochten, mooi verdeeld tussen meren, rivieren, bergen en valleien.
Hij logeerde in hotel 'Zur Post' in Kirchrarbach, ongeveer in het centrum van het gebied. Het hotel ligt op ongeveer 350 km van Brussel of Antwerpen. De prijs per nacht en per persoon (met ontbijtbuffet) bedraagt 32 euro (op basis van drie nachten).
Wie graag deelneemt aan deze reis laat dit uiterlijk op 14 mei weten aan jos.gavel@hrsquare.be en vermeldt het aantal gewenste overnachtingen. Wie kiest voor de formule met drie overnachtingen, vertrekt op vrijdag 13 augustus. Jaja...

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen