< Terug naar overzicht

Rokende collega irriteert

Meer dan de helft van de Belgen stoort zich aan de rookpauzes van collega’s. Bijna een kwart van de Belgen vindt de stank en de aanslag op de gezondheid een probleem. 2 procent stoort zich aan het afval dat rokers achterlaten. In Nederland ligt dit percentage iets lager.

Dit blijkt uit recente polls van Monster.be en Monsterboard.nl onder 1331 bezoekers van de site in België en Nederland. Meer dan de helft van de ondervraagde Belgen storen zich aan rokende collega’s. Het percentage dat zich niet stoort aan rokende collega’s ligt in België op 46 procent. Van die groep rookt bijna de helft zelf niet. 28 procent van de respondenten vindt rokende collega’s minder productief, omdat ze regelmatig weg zijn van hun werkplek.

In Nederland wekken rokende collega’s bij 46 procent van de ondervraagden irritatie op, bijna twee derde van hen vindt rokers minder productief. 13 procent ergert zich aan de stank en de bijkomende aanslag op de gezondheid, 4 procent stoort zich aan de peuken die collega’s achterlaten bij de ingang. 54 procent van de Nederlanders stoort zich niet aan rokende collega’s, meer dan 40 procent hiervan rookt zelf niet.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen