< Terug naar overzicht

Rekruterings- en selectiebureaus op zoek naar talent voor zichzelf

De rekruteringsbureaus zijn op zoek naar nieuw talent voor de versterking van hun eigen personeelseffectief. Daarom lanceren ze een jobsite waarop de vacatures voor medewerkers in rekrutering, search en selectie meegedeeld worden.

De rekruteringsbureaus ondervinden hoe langer hoe meer moeilijkheden om goede medewerkers te vinden. Door de arbeidsmarktkrapte blijven alsmaar meer vacatures voor eigen personeel open staan. In bepaalde gevallen belemmert deze situatie zelfs de ontwikkeling van de leden-bedrijven en bijgevolg van de sector in het algemeen.

Daarom heeft Federgon Recruitment, Search & Selection (RSS), de beroepsfederatie van de bureaus voor rekrutering, search en selectie, jobpagina’s opgenomen op haar website, speciaal bedoeld voor potentiële kandidaten. De rekruteringsbureaus zijn niet alleen op zoek naar junior consultants, consultants met ervaring of senior consultants, maar ook naar andere profielen zoals researchers, commerciële medewerkers, psychologen,…

De sector beklemtoont dat de beroepen op het gebied van rekrutering interessante carrièreperspectieven bieden. Het gaat goed met de sector van de Human Resources, en in het bijzonder met die van rekrutering. Deze positieve evolutie zal zich de komende jaren ongetwijfeld verder zetten.

Momenteel zijn meer dan vijftig vacatures opgenomen op de site van Federgon RSS.

Om deze vacatures te raadplegen : www.federgon.be/careerpartner rubriek ‘Werken bij een RSS bureau’.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen