< Terug naar overzicht

Rebecca Kilpatrick-Markovits hoofd HR van BT Benelux

Rebecca Kilpatrick-Markovits is het nieuwe hoofd HR van BT Benelux. Ze treedt ook toe tot het Benelux CET en het EMEA HR-team.

Rebecca Kilpatrick-Markovits (44) treedt als hoofd HR van British Telecom (BT) toe tot het Benelux CET en het EMEA HR-team. In haar nieuwe functie rapporteert ze aan topman Michel De Coster, CEO BT Benelux en aan Anna Captinanio, VP HR EMEA bij BT Global Services.

Kilpatrick-Markovits deed senior managementervaring op als senior VP HR bij KPNQwest (1998-2002), als VP HR bij Via Net.Works (2002-2005) en als director compensation & benefits en HR-services (2006-2008). De Nederlandse manager gaat werken vanuit het BT-kantoor in Amsterdam. Over haar nieuwe functie zegt ze: “Na vele jaren in het buitenland gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben erg blij met deze functie bij BT, één van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van communicatieoplossingen en -diensten. Ik was onder de indruk van de omvang van de activiteiten in de Benelux en ik heb er alle vertrouwen in dat dit de uitdaging is waarnaar ik op zoek was.”

Kilpatrick-Markovits heeft een diploma ISW, Leergang Personeelszaken, volgde een ITT Management Development Program en behaalde een postgraduaat (HBO) Management en Bedrijfskunde. In 2007 rondde ze het Advanced Management Program van de London Business School succesvol af.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen