< Terug naar overzicht

PMClub en VOV nodigen uit voor een LAN-party

De PMClub en VOV (samen sinds kort ook opererend als NetHRD) nodigen u uit voor een computergame in groep, een zogenaamde LAN-party (Local Area Network). Uw computer is op zo’n party via een TCP/IP-netwerk verbonden met de computers van andere spelers. De deelnemers spelen in verschillende ploegen tegen elkaar. Zo willen de initiatiefnemers HR-managers vertrouwd maken met de webcultuur van de aanstormende generatie.

“Met deze LAN-party willen we de HR-manager inzicht doen krijgen in de leefwereld van jonge werknemers”, zegt Annelies Smits van de Personnel Managers Club. “Het is niet de bedoeling dat HR-managers na het spel meteen via hun LAN-netwerk gaan gamen in het bedrijf. Dat kan natuurlijk, maar daar draait het niet om. We willen dat de HR-manager openstaat voor de voorstellen van de jongeren.”


De LAN-party wordt georganiseerd door ‘een ervaren jongere’ en vindt plaats op 23 april in Wieze. De fanatieke gamers kunnen er de hele nacht én de volgende dag het partijtje doorzetten. De HR-manager betaalt 65 euro en mag ook een jongere gamer (familielid, collega, kennis) meebrengen. Die betaalt 5 euro. Inschrijven kan op de website www.pmclub.be, onder de rubriek ‘programma’.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen