< Terug naar overzicht

PM Club stelt coaching- en leiderschapsstijlen voor: 5 abonnees van HR Square kunnen er gratis naartoe

Op 14 oktober 2010 vindt het volgende seminarie van de PM Club plaats. Jef Clement, Luc Kiekens, Geert De Jonghe en Josiane Boret geven hun visie en advies over coaching- en leiderschapsstijlen.

Wanneer?


Donderdag 14 oktober 2010 om 19.30 u. (ontvangst vanaf 19 u.).

Waar?


Crowne Plaza Hotel, Legrellelaan 10 in Antwerpen (naast de Ring).

Gastsprekers?


Jef Clement, Center for Selfmanagement.
Luc Kiekens, HR-manager Studio 100.
Geert De Jonghe, VP Customer Care Belgacom.
Josiane Boret, Kapitein-Commandant Belgisch leger.

Wat?


In zijn jongste boek ‘Iedereen coach’ (uitgeverij LannooCampus) overloopt Jef Clement de basisinzichten van coaching. Hij gebruikt ze als springplank om coachingvaardigheden toe te passen in alle omstandigheden, ook in een rol als leidinggevende. “Coaching is uitlokken en ondersteunen van leren.” Hij voegt eraan toe dat dit in de brede betekenis geïnterpreteerd moet worden.

Op deze PM Club-avond schetst Jef Clement een kader waarin hij het hoe, waar en waarom van coaching en een effectieve leiderschapsstijl uiteenzet.

Vervolgens brengen drie andere eminente sprekers, vanuit drie verschillende invalshoeken, hun ervaringen uit de praktijk naar voren. Zo krijgen we inzicht in een doelmatige leiderschapsstijl.

Luc Kiekens gunt u een kijkje in de televisie- en evenementensector waar hij te maken krijgt met wisselende personeelsbezettingen, freelance medewerkers, kortetermijnprojecten en verschillende werkomgevingen.
Geert De Jonghe licht zijn ervaring toe over motiverend leiding geven in een commerciële omgeving.
Josiane Boret verduidelijkt vanuit haar ervaring als trainer-consultant binnen Defensie
(het vormingscentrum in sociale vaardigheden en leiderschap) de koppeling tussen formele hiërarchische structuren en coachende leiding.

Wie krijgt gratis toegangskaart?


HR Square schenkt 5 toegangskaarten weg aan abonnees. Stuur een mail naar: bert@gavel.be. We loten 5 winnaars, die zo vlug mogelijk gecontacteerd zullen worden. Veel succes!

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen