< Terug naar overzicht

Pieter Merlevede consultant e-HRM bij OK Consulting

Om zijn derde verjaardag te vieren, trakteert OK Consulting zichzelf op nieuwe kantoorruimte met eigen opleidingsfaciliteiten. Tevens komt Pieter Merlevede er het team als e-HRM-consultant versterken.

Zijn derde kaarsje blaast OK Consulting uit met de opening van een nieuwe vestigingsplaats in Kortrijk. Prompt wordt ook Pieter Merlevede verwelkomd om de activiteiten op het vlak van e-HRM verder mee vorm te geven. OK Consulting werkt voor organisaties concrete HR-projecten uit en beantwoordt operationele vragen rond personeelsbeleid en de managementorganisatie. Het optimaal inschakelen van e-HRM is hierin een belangrijke troef. Eerder al bewees Patrick Verschelde, zaakvoerder van OK Consulting, hierin zijn kunnen door onder meer als eerste wereldwijd een jobsite op te bouwen met on-line-selectiegesprekken via webcam.


Pieter Merlevede is sinds lange tijd geboeid door het ontwerpen en maken van relationele databases die gevoed worden door internetapplicaties. In het verlengde daarvan studeerde hij aan de Hogeschool West-Vlaanderen, PIH, waar hij zijn diploma behaalde van bachelor in de Multimedia en Communicatietechnologie. Hij wordt verantwoordelijk voor de Human Resources Information Systems, die vanuit OK Consulting aan de klanten worden aangeboden.


Naast het uitwerken van de unieke on-line-bevragingen van medewerkers via een klassieke of een 360-gradenbevraging, zal Pieter Merlevede zich ook inlaten met het verder uitwerken van gebruiksvriendelijke HR-tools die het werken van personeelsverantwoordelijken en lijnverantwoordelijken moet ondersteunen. Een succesvol product is, bijvoorbeeld, een geïntegreerde database waarmee zowel functiebeschrijvingen en functieclassificatie, competentiemanagement en competentiemeting (360-gradenfeedback), als de remuneratie vanuit één geïntegreerd systeem kunnen worden beheerd.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen