< Terug naar overzicht

Philippe Persyn van Janssen Pharmaceutica HR-ambassadeur 2012

Philippe Persyn, HR-directeur van Janssens Pharmaceutica met zetel in Beerse, is verkozen tot HR-ambassadeur 2012. Hij ontving gisterenavond in het Gentse ICC de prijs uit handen van Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur Joke Schauvliege.

“De visie, bereidheid tot delen, openheid, waardengedrevenheid, uitstraling en implementatiekracht zijn de elementen die de jury overtuigden”, zegt Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van het VBO en voorzitter van de jury.

Organisator Rony Hoebeke benadrukte het belang van talentmanagement: “Ondernemerschap is inzetten op talent en kansen geven aan mensen. En juist hier ligt het succes van onze ondernemingen. Maar door de veranderingen in onze maatschappij staat ook het personeelsbeleid voor grote uitdagingen.”

Het HR-gala wil aan het vakgebied van Human Resources Management of personeelsbeleid extra visibiliteit geven. Het evenement verleent al zeven jaar een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als ‘best practice’ kan aanzien worden op het vlak van HR. Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur.

Philippe Persyn volgt Els Van Keymeulen van Schoenen Torfs op.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen