< Terug naar overzicht

Ondernemingslabo wordt HR Lab

De selecte vereniging van (ex-)personeelsdirecteurs Ondernemingslabo wijzigt haar naam in HR Lab en maakt zich op om haar zilveren jubileum te vieren.

In 2005 bestaat Ondernemingslabo, een vereniging van (ex-)personeelsdirecteurs van grote organisaties, 25 jaar. Al zal de viering wel onder een andere naam plaatsvinden. Met de nieuwe naam HR Lab wil de vereniging meer de klemtoon leggen op het experimentele element in de gedachtewisselingen. HR Lab telt momenteel 32 leden en stelt een maximum van ongeveer 35 voorop. Door die numerus clausus wil de organisatie de uitwisseling van ideeën en ervaringen op een hoog en vrij vertrouwelijk niveau houden. Ze verschilt daarin van de andere HR-verenigingen die wel een ruimere rekrutering nastreven.


Voorzitter van HR Lab is Louis Lameire (Siemens), bestuursleden zijn Erik Daenen (Imec), Hilde Burie, Georges Anthoon (Axa), Florence Biaumé (Swift) en Hubert De Neve (Belgacom). De coördinatie is in handen van Toon Decloedt (0478 37 41 23, www.ondernemingslabo.net)

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen