< Terug naar overzicht

Martine De Cuyper nieuwe HR-manager GO!

De centrale administratie van het GO! - onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, die dienstverlenend optreedt voor de scholengroepen en scholen van dit net, heeft een nieuwe HR-manager: Martine De Cuyper.

Martine De Cuyper (47) is sinds 1 mei 2008 HR-manager voor het GO! - onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Zij is er verantwoordelijk voor alle aspecten van het personeelsbeheer en zal zich in deze functie vooral toeleggen op het personeelsbeleid van de centrale diensten van het GO! (een 330-tal medewerkers). Klemtonen hierbij zijn het invoeren van competentiemanagement, het beheer van de instroom en de retentie van medewerkers en het verbeteren van de HR-processen.

De Cuyper heeft al heel wat ervaring in de overheidssector. Ze begon haar loopbaan bij de Vlaamse overheid op het departement Onderwijs als coördinator van de werkstations voor de provincie West-Vlaanderen. Na een tiental jaar stapte ze over naar Selor, waar ze (in het kader van het Copernicus-plan) als selectieadviseur instond voor de werving en selectie van de managementfuncties voor de federale overheid. De afgelopen vijf jaar fungeerde ze als diensthoofd personeelszaken in de intercommunale IVBO te Brugge, waar zij onder meer instond voor het professionaliseren van het HR-beleid.

De Cuyper is psychologe (UGent, 1985) en master in HRM (Vlerick Leuven Gent Management School). Het GO! is de Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid. Het telt zo’n 700 scholen, verspreid over Vlaanderen en Brussel, die instaan voor het onderwijs van zowat 300.000 leerlingen en cursisten.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen