< Terug naar overzicht

Managementsscholen zetten opmars voort

De Vlerick Leuven Gent Management School is met 22 plaatsen gestegen in de wereldwijde Financial Times-toplijst van MBA-programma's. Ook de andere managementsscholen in ons land scoren goed.

De nieuwe rangschikking van de Financial Times voor 2009 plaatst het voltijdse Vlerick MBA-programma op de 75ste stek in de wereld. Een mooi resultaat, gegeven het feit dat slechts honderd van de circa 3500 business-scholen in de wereld een plaats in deze ranking kunnen veroveren. In 2008 kwam de Vlerick Leuven Gent Management School voor het eerst binnen in deze ranglijst op de 97ste plaats. De wereldwijde ranking van het voltijds MBA-programma wordt beschouwd als de meest toonaangevende in MBA-rankings.
Belangrijk is ook het doorstoten van de Vlerick-managementschool in de top twintig van Europese MBA-programma’s. Voeg daarbij de top tien in de Financial Times Ranking van Europese business-scholen van afgelopen december en men kan stellen dat Vlerick niet alleen de sterkst stijgende business-school is, maar ook de sterkste stijger op het vlak van MBA-programma’s in Europa. In de Europese december-ranglijst van managementscholen vinden we onder meer ook Solvay Business School op plaats 22, UAMS op 52 en IAG-Louvain op 58.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen