< Terug naar overzicht

Lynda Gratton ontvangt Walt Ulmer Award

Op 17 juli ontvangt professor Lynda Gratton tijdens een ceremonie in Brussel de Walt Ulmer Award 2011, uitgereikt door het Center for Creative Leadership (CCL).

De Ulmer Award werd in het leven geroepen ter ere van een oud-president van CCL en erkent toonaangevende zakelijke denkers met een schitterende carrière in toegepast leiderschapsonderzoek.

“Lynda Gratton heeft fantastische bijdragen geleverd op het gebied van leiderschap”, zegt Walter F. Ulmer Jr., oud-president van CCL.

Naast haar werk aan de London Business School is professor Gratton voorzitster van de Leadership Council van het World Economic Forum. Ze heeft een actieve onderzoeksagenda, gericht op leiderschap, samenwerking en de toekomst van werk, en is de auteur van zes boeken over die onderwerpen.

Als oprichtster van de op onderzoek gebaseerde consultinggroep The Hot Spots Movement geeft professor Gratton advies aan bedrijven en overheden in Azië, Europa en de VS.

Professor Gratton schrijft voor de Finanical Times, The Wall Street Journal, de Harvard Business Review en de MIT Sloan Business Review.

Ze schrijft ook blogs voor het tijdschrift Fortune en de London Business School en op haar eigen website: lyndagrattonfutureofwork.com. Momenteel werkt ze aan haar nieuw boek, dat in mei 2013 zou moeten uitkomen.

Vorig jaar in mei was professor Gratton de centrale gast op een zeer succesvol seminarie van HR Square.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen