< Terug naar overzicht

Laat studenten een reële vormingsvraag onderzoeken in uw organisatie

De studenten van het postgraduaat HRM van de EHSAL Management School (voorheen VLEKHO business school), partner in de HUB (Hogeschool-Universiteit Brussel), zoeken uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er een gratis consultancy aan vast.

Van docente Veronika Wuyts (Telenet, Talents@work) krijgen de studenten de opdracht de reële vormingsbehoeften in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn in de periode van 1 december 2009 tot 23 april 2010 een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren.
Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om een collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.
In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Carrefour, AGO, Fortis, USG People, Deloitte, De Post, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Start, People, UZ Gent, …

Bent u graag de volgende?


Voor informatie en vragen, contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@talentsatwork.be

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2008-2009: PIVO, AGO, SOC De Hagewinde, Carrefour, Fortis, USG People.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen