< Terug naar overzicht

Laat EHSAL studenten vormingsbehoeften in uw organisatie analyseren

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2011-2012: Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, IGO. De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School, partner in de HUB (Hogeschool-Universiteit Brussel), willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast!

Van docente Veronika Wuyts, certified coach en trainer bij Talents@Work, krijgen de studenten de opdracht een reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen

Contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@talentsatwork.be of via haar pagina op de themasite Coaching van HR Square


In HR Square 49 verscheen hierover een artikel met Veronika Wuyts rond het in kaart brengen van opleidingsbehoeften. Bent u lid van HR Square, dan kunt u het artikel online lezen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen