< Terug naar overzicht

Kruispuntbank Sociale Zekerheid bekroond

De Kruispuntbank is uitgeroepen tot de 'kampioen alle categorieën' tijdens de uitreiking van de e-Gov Awards 2008. Volgens organisator Agoria is deze toepassing een grote en meer dan welgekomen stap voorwaarts in de ondersteuning van werknemers en ondernemingen.

Welke reglementering is in mijn onderneming van toepassing? Op welke premies heb ik eventueel recht als ik een werknemer in dienst neem? Welke fiscale aftrek kan ik bij aanwerving van schoolverlaters genieten?
Dat zijn slechts enkele van de vele vragen die werkgevers zich stellen wanneer ze medewerkers in dienst nemen. De Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid brengt vereenvoudiging door de antwoorden op al die vragen samen te brengen in haar online-toepassing ‘Front Office Tewerkstelling’.
Dankzij 'Front Office Tewerkstelling’ is het mogelijk om in één oogopslag een overzicht te krijgen van alle tewerkstellingsmaatregelen én het financiële voordeel ervan. Opzoeken gaat vlot dankzij een zoekmotor op www.aandeslag.be.

e-gov Awards


De editie 2008 van de e-Gov Awards was andermaal een succes. De juryleden ontvingen meer dan veertig deelnamedossiers. De organisatoren besteedden dit jaar bijzondere aandacht aan e-government op lokaal niveau. Niet minder dan vier prijzen werden uitgereikt voor initiatieven van verschillende gemeenten.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen