< Terug naar overzicht

Johan Sack verlaat Start People

Op 1 juli 2008 verlaat Johan Sack Start People. De directeur Marketing en Communicatie zal wel nog op zelfstandige basis als consultant het marketingteam blijven coachen tot het einde van dit jaar.

Johan Sack (38) ruilt zijn functie van Marketing & Communication Director in voor het ondernemerschap. Hij zal zijn eigen project waarmaken en de brug slaan tussen marketing, HR, branding, rekrutering en networking.

Het statuut van zelfstandige is niet nieuw voor Sack. Na zijn studies marketing ging hij aan de slag als zelfstandig verkoper van industriële machines en toebehoren. Eén van zijn leveranciers, Black & Decker, haalde hem in huis. Hij deed er marktonderzoek, groeide door naar Trade Marketeer voor de grootdistributie en mocht proeven van Key Account Management in een B2C-omgeving. Na vier jaar Black & Decker volgde vier jaar ISS, waar Sack zijn sporen verdiende als Operations Manager door het opstarten van de nieuwe businessunit Holiday Parcs. Als Group Marketing & Communication Manager deed hij een stevige ervaring op in B2B-marketing en werkte hij mee aan een groot aantal overnames.

Sinds maart 2002 was Sack actief binnen Creyf’s. Eerst als Marketing & Sales Manager Key Accounts, waarin hij voor het eerst budgetplanning en pipelinemanagement introduceerde, de marketing op de kaart zette en bovendien Construct opstartte. Nadien ging zijn focus uit naar Marketing & Communication. In 2005 trad hij als Marketing & Communication Director toe tot het Excom. In 2007 voerde hij met het marketingteam de rebranding naar Start People door.

Sack zal wel nog op zelfstandige basis verder actief zijn binnen Start People. Als consultant zal hij tot het einde van dit jaar het marketingteam blijven coachen en een aantal projecten opvolgen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen