< Terug naar overzicht

JCI Leuven bekroont ‘Best Gevormde Bedrijven’

In de regio Leuven kunnen drie ondernemingen zichzelf het ‘Best Gevormd Bedrijf’ noemen. Begeleid Wonen, Thromb-X en D-Logistics zijn de gelukkige winnaars van de awards die de Junior Chamber International (JCI) Leuven aan hen uitreikt. JCI is een wereldwijde organisatie van jongvolwassenen die leiderschap en ondernemingszin stimuleert.

De bedoeling van de award is bedrijven te belonen die het afgelopen jaar een grote inspanning hebben gedaan om opleiding en vorming te stimuleren, voor zowel vrouwelijke als mannelijke werknemers. De genderneutraliteit is daarbij van groot belang. Begeleid Wonen sleepte de prijs in de wacht binnen de categorie social profit. Thromb-X uit Leuven is een biotechnologisch bedrijf dat therapieën ontwikkeld tegen cardiovasculaire aandoeningen. Het kaapte de award weg bij de ondernemingen met minder dan 50 medewerkers. Dezelfde eer was binnen de categorie van bedrijven met meer dan 50 personeelsleden weggelegd voor D-Logistics, een verpakkingsbedrijf uit Tienen.


JCI werkte voor dit project samen met onder meer het Hoger Instituut voor de Arbeid (HIVA), het Europees Sociaal Fonds (ESF), het Vlaams Economisch Sociaal Overlegcomité (VESOC) en HR Square. De juryleden zijn actief in de academische, bedrijfs- en politieke wereld: Jef Staes (Engine of Innovation), Ben Greeven (Mercuri Urval), Patricia Ceysens (VLD-parlementslid), Mieke Nicolai (VDAB), Fons Janssens (Asco Industries), Katia Van Belle (Training Institute Flanders), en Marleen Boene (Ithaka). De (verdienstelijk) genomineerden die naast een prijs grepen waren Ter Wende en Wit-Gele Kruis Vlaams Brabant (social profit), Peeters en Dental Labo Denil (minder dan 50 werknemers) en Stad Leuven en LMS International (meer dan 50 werknemers).

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen