< Terug naar overzicht

HR Square vertrouwt advertentiewerving toe aan Publicarto

Het multimediale informatieproject voor arbeidsrelaties en personeelsbeleid HR Square vertrouwt de verantwoordelijkheid voor zijn advertentiewerving toe aan de onafhankelijke reclameregie Publicarto. Door een beroep te doen op het professionalisme, de ervaring en het stevige team van Publicarto wil HR Square zijn groei en commerciële capaciteit versterken. Senior account manager Pascal Op de Beeck stapt over van HR Square naar Publicarto, waar hij blijft werken op het product waarmee hij vertrouwd is.

Totnogtoe stond HR Square zelf in voor de advertentiewerving met betrekking tot het gelijknamige tweewekelijkse tijdschrift, de website www.hrsquare.be en de elektronische nieuwsbrief HR Square Nieuws (die op dinsdag en vrijdag verschijnt). Door de toename van de activiteiten en mogelijkheden drong zich een commerciële capaciteitsuitbreiding op.

HR Square besliste hiervoor een beroep te doen op Publicarto, een onafhankelijke reclameregie die al gedurende enkele decennia elk jaar opnieuw haar sporen verdient.

Eén van de beslissende factoren die leidden tot de deal met Publicarto, was de aanwezigheid van Sonia Vermeire als mede-eigenaar en algemeen directeur van de regie. Vermeire was tot eind 2008 nationale salesmanager bij Jobat en in die rol bouwde zij een zeer gewaardeerde professionele relatie op met de bedrijfsleiders van HR Square, Jos Gavel en Tom Baele. Gedurende de voorbije vijf jaar ontwikkelde zich tussen beide partijen een solide vertrouwensband.

Bovendien vergroot HR Square dankzij de overeenkomst zijn mogelijkheden inzake verkoop, prospectie, commerciële ondersteuning, administratieve opvolging én creativiteit.

Publicarto, de belangrijkste onafhankelijke reclameregie in België, commercialiseert doelgroepgerichte magazines: media met een duidelijk profiel. Commentarieert Sonia Vermeire: “Publicarto heeft reeds jaren verschillende B2C magazines in portefeuille. Met mijn komst en de overname van de reclameregie van HR Square richten we ons voortaan ook op de B2B markt. Als dynamische en onafhankelijke regie breiden we ons werkterrein uit en versterken we onze positie in Vlaanderen. Wat de verschillende magazines bindt, is de sterke band die onze lezers hebben met hun blad. Dankzij de onafhankelijke koers kunnen we heel dicht staan bij de klant en snel anticiperen en reageren op nieuwe trends, noden en gevoeligheden. Dit is exact waar een kwaliteitsvol vakblad als HR Square op rekent.”

Sonia Vermeire vormt nu met Pascal Op de Beeck een commerciële tandem, gespecialiseerd in HR-sales. Vermeire nam begin dit jaar de leiding van Publicarto over van Jan Bogaert die de pensioenleeftijd bereikte. Samen met Rik Verspille, al 27 jaar in dienst bij Publicarto en eveneens mede-eigenaar, vormt ze het managementteam.
Vermeire en Op de Beeck bundelen samen meer dan dertig jaar ervaring binnen de adverteerdersmarkt. Vermeire specialiseerde zich bij Roularta Media Group en Corelio. Bij die laatste uitgever was ze meer dan vijf jaar nationaal salesmanager van de carrièrekrant Jobat. Op de Beeck maakte carrière bij Belgacom en Concentra en was de afgelopen 2,5 jaar de account manager van HR Square.

Contact


Sonia Vermeire Jos Gavel
sonia.vermeire@publicarto.be jos.gavel@hrsquare.be
053/82.60.86 053/60.56.74

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen