< Terug naar overzicht

HR-gala wordt voltreffer

De eerste editie van het ‘Gala van de Vlaamse HR-ambassadeurs’ op 26 oktober lijkt een overweldigend succes te worden. Deze week werd de kaap van de 400 ingeschreven HR-professionals overschreden.

De basis van dit ‘inhoudelijk netwerkevenement voor HR-professionals’ werd gelegd in 1996. Rony Hoebeke startte samen met zijn collega’s bestuurders van de toenmalige VDP Oost-Vlaanderen met een grootschalige, driejaarlijkse organisatie. Ondertussen werd de VDP Oost-Vlaanderen opgedoekt en nam Hoebeke de zaak over. Hij maakte het evenement jaarlijks, vernieuwde het concept en voegde er de aanduiding van een ‘Vlaamse HR-ambassadeur’ aan toe.

Deze HR-ambasadeur wordt niet verkozen, maar aangeduid door een representatief vakcomité op basis van een reeks criteria. Het comité zoekt niet naar ‘de beste’, maar naar een vertegenwoordiger met een grote verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied. Het ambassadeurschap hoeft niet noodzakelijk toegewezen te worden aan één man of vrouw, de keuze kan evengoed op een bedrijf, organisatie of een project vallen.

Wilt u er meer over weten? Surf naar www.hr-gala.be.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen