< Terug naar overzicht

Hogeschool-Universiteit Brussel leert studenten solliciteren

Praktische sollicitatietips en de mogelijkheid feedback te krijgen op hun cv. Dat is wat de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) haar studenten van de faculteit Economie & Management aanbiedt met de infosessies ‘Hoe solliciteren’.

“Deze infosessies passen in de businessoriëntatie die de Hogeschool-Universiteit Brussel in haar opleidingen nastreeft”, vertelt Krista Van Winkel, die de infosessies organiseert. “Bovendien is het een mooie gelegenheid om de studenten in contact te brengen met het werkveld.”
Jean-Marie Dewulf van het Bureau voor Marketing en Industriële Psychologie geeft de infosessies. Ze vinden plaats op donderdag 25 februari 2010 (11 tot 12.30 u.) en maandag 1 maart 2010 (13.30 tot 15 u.) op de Campus Stormstraat, Stormstraat 2 in Brussel.

Businessmaand aan HUB


De maand maart is trouwens ‘businessmaand’ aan de HUB. Op donderdag 11 maart 2010 organiseert de HUB van 12 tot 16 uur een jobbeurs op Campus Stormstraat. Studenten kunnen er contacten leggen met en hun cv afgeven aan vertegenwoordigers van de verschillende bedrijven die met een stand vertegenwoordigd zijn. Colruyt, Electrabel, Tempo Team en Securex zijn alvast enkele van de 31 bedrijven die op de beurs aanwezig zijn.
Op 25 maart geeft professor Koenraad De Backere tijdens het business seminar van 12.30 tot 13.30 uur zijn praktische kijk op innovatie in het bedrijfsleven.

Alle info: http://www.hubrussel.be

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen