< Terug naar overzicht

HDP wint Gold BeLAIIM Award

De Gold Award van BeLAIIM voor 2004 ging naar HDP Sociaal Secretariaat voor zijn project inzake elektronisch documentenbeheer. BeLAIIM staat voor de Belgisch-Luxemburgse vereniging voor informatie- en beeldmanagement.

Het YSA-project van HDP werd uitgekozen door een jury bestaande uit leden van de vakpers, vertegenwoordigers uit de academische wereld en gebruikers omwille van “de uitstekende toepassing van de beeldtechnologie en een goed projectbeheer op het vlak van budgetcontrole en ROI”.


YSA bestaat uit drie ‘modules’: HDP Yess, HDP Scan en e-Archief. In de eerste fase van het project werden inkomende informatiestromen via fax of post zoveel mogelijk omgezet in gegevens die rechtstreeks konden worden verwerkt door de bestaande informaticatoepassingen. Dat gebeurde via HDP Yess, een e-service die de werkgever de mogelijkheid biedt de prestaties van zijn werknemers via het web in te voeren, en via HDP Scan, een toepassing die inkomende papieren loonstaten analyseert en er op basis van een herkenningstechnologie de nuttige gegevens uit filtert. Die gegevens worden vervolgens verwerkt door de dossierbeheerders van HDP via de bestaande toepassingen.


Het sluitstuk is de omzetting van de geproduceerde documenten in PDF-formaat om ze te archiveren en raadpleegbaar te maken door de klant.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen