< Terug naar overzicht

Federgon leden erg positief

De resultaten van de bevraging van de leden van het Federgon-departement Recruitment Search & Selection (RSS) over hun verwachtingen voor het vierde kwartaal van 2006, zijn veelbelovend.

Aan de Federgon-RSS-leden werd via een online-enquête in de tweede helft van september gevraagd zich uit te spreken over de verwachte ontwikkeling van het aantal opdrachten, de omzet, de rendabiliteit en de investeringen tijdens het volgende kwartaal. Zo’n 58 leden namen deel, goed voor ongeveer 65% van de activiteit van alle Federgon-RSS-leden samen.

De respondenten tonen zich blijvend positief over de verwachte ontwikkeling van de activiteiten in het vierde kwartaal van 2006.

Méér dan de helft van de Federgon RSS-leden toont zich optimistisch tot zeer optimistisch over het aantal te verwachten opdrachten in het vierde kwartaal. Opnieuw verwacht geen enkel bedrijf een zeer ongunstig verloop van het aantal opdrachten. Tegenover de resultaten van de analyse van het derde kwartaal is er een afname van de score in de categorie ‘gunstig’ in de grootte-orde van 18%-punten. Deze verschuiving gaat gepaard met een toename (+9,6 %-punten) van de score in de categorie zeer gunstig die hiermee een historisch hoogtepunt bereikt. Terzelfdertijd is er een toename van de score ‘neutralen’ met circa +5 %-punten. Ook de verwachtingen van de Federgon RSS-leden over de omzet, rentabiliteit en investeringen in het vierde trimester blijven zondermeer positief.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen