< Terug naar overzicht

Europese week van de veiligheid en gezondheid op het werk

De Europese week voor de veiligheid en gezondheid op het werk richt dit jaar de schijnwerpers op veilig onderhoud.

De week maakt deel uit van de campagne ‘Een gezonde werkplek’, georganiseerd door het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) en zijn partners in de EU en daarbuiten. Van 24 tot 28 oktober 2011 organiseert het agentschap verschillende sensibiliseringsactiviteiten.

“De campagne over veilig onderhoud krijgt meer bijval dan ooit van ons Europees netwerk van focal points. Meer dan 50 bedrijven en organisaties hebben zich aangesloten als officiële partners van de campagne”, zegt Christa Sedlatschek, directrice van EU-OSHA.

“Sinds april 2010 heeft deze campagne al ongeveer 10.000 mensen gemobiliseerd via meer dan honderd partnerschapsbijeenkomsten en een reeks media-activiteiten om veilig onderhoud in de belangstelling te brengen. De voordelen voor organisaties om partner van de campagne te worden, zijn onder meer een grotere inzet van het personeel (43 procent) en betere netwerkactiviteiten (64 procent)”, legt ze uit.

De twee jaar lopende campagne wordt afgesloten met een top in Bilbao op 22 en 23 november 2011 rond het thema ‘Een gezonde werkplek’.

Meer informatie: http://osha.europa.eu

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen