< Terug naar overzicht

ESF: mensgericht ondernemen en innovatie 2010-2011

ESF lanceert nieuwe oproepen om de kwaliteit van de arbeid voor werkenden te verhogen en het werkgelegenheidsbeleid te vernieuwen. Projectvoorstellen voor beide oproepen kunnen tot 31 maart 2011 ingediend worden.

Oproep 210 ‘Mensgericht ondernemen’ beoogt een verhoogde kwaliteit van de arbeid voor werkenden. Binnen dit oproepthema worden actoren gestimuleerd om te werken aan instroom, competentiemanagement, leerbeleid, feedbackbeleid, motiveringsbeleid, kennismanagement, leiderschap en structuur van de arbeidsorganisatie.

De oproep wordt bijzonder ruim opgevat en wil promotoren stimuleren om de diverse thema’s en eventuele combinaties ervan te combineren. Deze lijst van mogelijk acties is echter niet exhaustief en promotoren kunnen zeker projecten indienen die inspelen op andere topics, die passen binnen deze oproep.

Oproep 205 ‘Innovatie 2010-2011 Update 2011’ heeft de innovatieve ontwikkelingen van arbeid binnen het werkgelegenheidsbeleid tot doel. Innovatie mag niet louter een toverwoord blijven, maar dient toepassingen te vinden die het werkgelegenheidsbeleid verder vernieuwen en ondersteunen.

Voor meer informatie: www.esf-agentschap.be

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen