< Terug naar overzicht

Dirk Salembier (Daikin) is de nieuwe HR Ambassadeur

Dirk Salembier en zijn HR-team bij Daikin Europe zijn de nieuwe ambassadeurs van ons vakgebied. De trofee werd donderdagavond 22 oktober uitgereikt op het druk bijgewoonde Gala van de Vlaamse HR Ambassadeurs in het ICC Gent.

VBO-topman Pieter Timmermans, minister van Staat Miet Smet en organisator Rony Hoebeke reikten donderdagavond de prestigieuze HR-trofee uit aan Dirk Salembier, directeur HRM & General Affairs bij Daikin Europe, de Europese hoofdzetel van de Japanse airconditioningreus, en lid van de raad van bestuur. In zijn toelichting wees de bestuurder-directeur-generaal van het VBO erop dat de trofee niet zozeer naar een persoon gaat, maar wel naar de visie die het bedrijf uitstraalt op HRM.
Met Salembier en Daikin gaat de trofee ontegensprekelijk naar een organisatie die al duidelijk bewezen heeft te pionieren op HR-vlak. Vooral de manier waarop het bedrijf zijn grotendeels seizoensgebonden personeelsbezetting organiseert, heeft een stevige reputatie opgebouwd. Salembier vat dat streven samen als een win-win-flexibiliteit. Zowel bedrijf als werknemers moeten er baat bij hebben.
Deze trofee is niet zomaar een award. Initiatiefnemer Rony Hoebeke heeft ook dit jaar niet alleen gezorgd voor een bruisend gala, maar evengoed voor een stevige inhoudelijke invulling. De jury (een mix van vakmensen uit het brede HR-terrein) heeft ook nu werk gemaakt van de verkiezing, waaraan een lang onderzoek voorafgaat.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen