< Terug naar overzicht

De Lijn wint Prijs Beste Personeelsblad 2011, AZ Damiaan Beste Interne Campagne 2011

Het personeelsblad ‘Tussen de Lijnen’ wordt door de leden van de Belgische Vereniging voor Interne Communicatie (BViC) geprezen voor zijn originele invalshoek.

De jury wist bij ‘Tussen de Lijnen’ vooral de originele invalshoeken, met veel aandacht voor medewerkers, te appreciëren. De teksten zijn vlot geschreven en op maat van de doelgroep. Met een accent op de regionale informatie en ook de klant die aan het woord komt, brengt De Lijn een modern en relevant personeelsblad.

De andere laureaten waren ‘inK’ van de Karel De Grote Hogeschool) en ‘McD4U’ van McDonald’s België. In totaal stuurden 31 organisaties hun personeelsblad in. Een vakjury selecteerde de drie laureaten, de leden van BViC de uiteindelijke winnaar.

De prijs voor de Beste Interne Campagne werd voor de tweede keer georganiseerd. De campagnes werden beoordeeld op strategische waarde, creativiteit en resultaat. Goud ging naar AZ Damiaan, een ziekenhuis uit Oostende, met een campagne die een cultuurwijziging wil teweegbrengen rond patiëntveiligheid. Een zaak van iedereen, volgens de erg geslaagde campagne ‘Als het gaat over patiëntveiligheid, zijn we allemaal specialist’.

Zilver werd behaald door de Stad Mechelen die alle stadsmedewerkers wil meetrekken in een veranderingstraject rond administratieve vereenvoudiging. Brons werd weggekaapt door ZNA met de campagne ‘Kom eens nuchter naar het werk’, die medewerkers aanzet om een prediabetes-test te laten doen.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen