< Terug naar overzicht

Databank over werkbaarheidscijfers

De Sociaal Economische Raad van Vlaanderen (SERV) ontwikkelde een databank over werkstress, leermogelijkheden, motivatie en werk-privé-balans bij Vlaamse werknemers of zelfstandige ondernemers.

De cijfers zijn gebaseerd op de Werkbaarheidsmonitor van de Stichting Innovatie & Arbeid, een onderzoekscentrum bij de SERV. Deze driejaarlijkse enquête bij 20.000 Vlaamse werknemers en 6000 Vlaamse zelfstandige ondernemers brengt al sinds 2004 de werkbaarheid in Vlaanderen in kaart.

Tot nu toe publiceerde de Stichting Innovatie & Arbeid driejaarlijks tal van rapporten over de resultaten van de werkbaarheidsmonitor. Om deze schat aan informatie beter doorzoekbaar en toegankelijker te maken voor iedereen, is er nu een datatool ontwikkeld.

Met dit instrument kunnen cijfers over werkstress, leermogelijkheden, motivatie, werk-privé-balans, werkdruk, emotionele belasting, taak-variatie, autonomie, relatie leiding, fysieke arbeidsomstandigheden in combinatie met kenmerken als geslacht, leeftijd, gezinssituatie, ondernemingsgrootte of sector opgezocht worden.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen