< Terug naar overzicht

Captor en Geodynamics vergroten mobiliteit

De technologiebedrijven Captor en GeoDynamics richten een samenwerkingsverband op. Ze willen het hun klanten via webtechnologie mogelijk maken om mobiele werknemers geautomatiseerd op te volgen. Daartoe wisselen ze mekaars producten uit.

Het aantal mobiele werknemers, dat buiten de muren van het bedrijf werkt, neemt toe (zie ook HR Square nr. 30 van december 2005). De integratie van IntelliTracer en GsmTracer-technologieën van GeoDynamics met de Efficient People Solutions van Captor moet klantbedrijven de mogelijkheid bieden om mobiele werknemers in een globaal personeelsmanagement te integreren. De registratie van tijd en activiteit gebeurt met behulp van SMS of GPRS. IntelliTracer maakt bovendien een nauwkeurig onderscheid tussen rijtijden en andere werkuren. De werknemer hoeft zich niet in te laten met registratie en kan zich volledig op het werk richten. Wil die werknemer even niet gevolgd worden, dan kan hij de toets ‘privacymode’ indrukken.

GeoDynamics is een Belgisch bedrijf dat internetgebaseerde toepassingen biedt aan kleine en middelgrote ondernemingen met mobiele werknemers. Ze levert realtime positie-informatie en geautomatiseerde loonadministratie. Captor kan het als Europees leverancier van personeelsmanagementoplossingen GeoDynamics mogelijk maken buitenlandse projecten op te nemen. De samenwerking beperkt zich voorlopig nog tot de Belgische markt. Captor levert onder meer terminals aan GeoDynamics voor het opslaan van informatie en het badgen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen