< Terug naar overzicht

‘Beste Werkgever 2006’: de winnaar is Cofinimmo

Het vastgoedbedrijf Cofinimmo is de ‘Beste Werkgever 2006 Belgie’, zo schijnt het.

“De ‘Beste Werkgever’ is een grootschalig onderzoek binnen de EU naar werkgevers die hun personeelsbeleid centraal stellen in hun bedrijfspolitiek”, zo staat het te lezen in het persbericht. In België is de initiatiefnemer het HRM Centre van de Vlerick Leuven Gent Management School, dat als mediapartners Vacature en Références heeft.

Simultaan werd in alle 15 lidstaten opgeroepen om deel te nemen aan dit onderzoek. Alle organisaties (profit, non profit en overheid) met meer dan 50 werknemers konden deelnemen, althans indien ze voor een deelname de prijs van 1500 (kleine organisaties) tot 3000 euro (grote organisaties) wilden betalen.

Dit commerciële initiatief met academische rugdekking heeft naar eigen zeggen als doel “een professionele en Europese standaard voor kwaliteitsvol personeelsbeleid te definiëren”. Mooi zo.

Cofinimmo (84 werknemers) heeft dus gewonnen, dankzij “de dagelijkse waardering voor het personeel en de vele opleidingsinitiatieven”. Op de tweede plaats komt Schoenen Torfs (“Hun plaats hebben ze te danken aan de aangename werksfeer in de winkels; teamspirit dragen ze hoog in het vaandel; en er is een informele omgang tussen medewerkers en het management waarbij het management bijzondere aandacht heeft voor de persoon achter de medewerker.”). Derde is Unique Interim.

Ten slotte waren er nog prijzen voor KBC (levenslang leren), FedEx (diversiteit in werknemersprofielen) en Cisco Systems (gelijke positie tussen man en vrouw).

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen