< Terug naar overzicht

AIM wordt lid van Federgon Interim Management, ETM reikt award uit

De beroepsvereniging Federgon Interim Management meldt de toetreding van Assignments & Interim Management (AIM), dat geleid wordt door Albert De Wilder en deel uitmaakt van de Belgische HR-adviseur Aeon Group.

AIM is het zesde lid van Federgon Interim Management, de vereniging van aanbieders, naast Deloitte & Touche Human Capital, IBM Business Consulting Services, KPMG Field Management Support, Robert Half Interim Management en Robert Walters.

Voorlopig nog opvallend afwezig in dit rijtje is ETM Ernst & Young, dat overigens vorige week een eigen award uitreikte. De Interim Management Award van ETM “bekroont de meest succesvolle tijdelijke managementopdracht”. Uit 35 inzendingen koos een onafhankelijke jury voor het project van Eddy De Swert bij de groep Magotteaux (industriële uitrusting voor cement, mijnen en aggregaten). De Swert werd in 2002 aangesteld als plant manager van de verlieslatende site van Magotteaux in Aubrives. Hij slaagde erin de productie-eenheid in zes maanden tijd rendabel te maken, zonder dat hiervoor zware investeringen nodig waren.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen