< Terug naar overzicht

AE en McDonald’s Belgium Best Workplaces 2013

Het Leuvense IT-bedrijf AE is winnaar bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers en onttroont hiermee SAS Institute, dat een plaats moet inleveren. De eerste plaats in de categorie van bedrijven met meer dan 500 medewerkers is voor McDonald’s Belgium, dat in vergelijking met vorig jaar een grote sprong van vier naar één maakt.

Winnaar bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers is AE. Dit bedrijf uit het Leuvense, dat ondernemingen ondersteunt om hun business en IT beter op één lijn te krijgen, stond vorig jaar nog op nummer 3 en stoot dit jaar SAS Institute van de troon.

SAS Institute moet dit jaar 1 plaats inleveren en staat nu op nummer 2. Een nieuwkomer op nummer 3 is Thuiszorg Vleminckveld, een dienst voor gezinszorg en bejaardenhulp in de Antwerpse regio. De grootste verliezer is Microsoft, dat vorig jaar nog in de top 3 stond, maar nu op nummer 4 terug te vinden is.

De eerste plaats in de categorie van bedrijven met meer dan 500 medewerkers is voor McDonald’s Belgium, dat in vergelijking met vorig jaar een sprong van 4 naar 1 maakt. Daardoor moet Torfs, de winnaar van vorig jaar, een plaats inleveren. Zij staan in 2013 op nummer 2. Op de derde plaats vinden we Accent Jobs for People terug, dat ook 1 plaats terugvalt in vergelijking met 2012.

Met hun titel ‘Best Workplace 2013 in België’ zijn AE en McDonald’s Belgium blijvend een voorbeeld op vlak van een mensgericht en kwalitatief personeelsbeleid.

Special Awards zijn er voor Mars Belgium (Award voor Inspiring Leadership), Carglass (Award voor Giving Back) en KBC Global Services (Award voor New World of Work, een nieuwe award voor de organisatie die zich de afgelopen twaalf maanden verdienstelijk ingezet heeft om de NWOW-principes van slim werken verder te verspreiden.).

Het onderzoek bij werknemers van Belgische bedrijven wordt jaarlijks uitgevoerd door het Great Place to Work® Institute Belgium, samen met het HRM Centre van Vlerick Business School als academische partner. Het initiatief maakt deel uit van Great Place to Work®, een organisatie die actief is in 45 landen op alle 6 continenten en die tot doel heeft om een professionele en wereldwijde standaard voor een kwaliteitsvol personeelsbeleid te definiëren.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen