< Terug naar overzicht

Accord Group samen met Kioto

Accord Group Belgium en Kioto Reward Solutions hebben de handen in elkaar geslagen. Het Kioto-team biedt, als business unit van de Accord-groep, advies aan inzake renumeratiebeleid.

Dankzij de samenwerking wordt Accord Group Belgium, reeds actief in executive search, assessment & development, een HR-dienstverlener met een nog breder aanbod gericht op directieleden, senior- en topkaderleden.

Kioto Reward Solutions werd in 1986 door Henri De Neve opgericht. Als nichespeler inzake remuneratiebeleid voor top executives richt het bedrijf zich zowel naar nationale als internationale klanten.

Onder leiding van Henri De Neve, partner van Accord Group Belgium, is het Kioto-team nu bereikbaar op het adres van Accord Group Belgium in Zwijnaarde.

Accord Group Belgium wenst met deze nieuwe business unit de dienstverlening naar top executives verder uit te bouwen. Op deze manier speelt de groep in op de toenemende vraag van remuneratiecomités naar ondersteuning van het verloningsbeleid van hun topkaderleden.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen