< Terug naar overzicht

5 gratis toegangskaarten voor ‘HR: Rewind & Forward 2020’

Op 16 februari 2012 (vanaf 18 uur) organiseren PM Club, VOV – Lerend netwerk en Vocap samen het evenement ‘Human Resources: Rewind & Forward 2020’ in zaal Horta in het station Brussel-Centraal. We geven 5 toegangskaarten weg aan leden van HR Square. Wees er snel bij: stuur een mail naar bert@hrsquare.be.

Professor Noël Van Robaeys geeft ons een terugblik op de ontwikkeling van de managementwetenschap en haar impact op HRM. Dit wordt gevat aan de hand van een aantal dilemma’s. Er is de noodzaak tot beheersing van het gebeuren, maar ook het besef dat beheersing belemmerend is. Innovatie en chaos zijn de noodzaak! Moeten we dan wel plannen? Het antwoord is uiteraard ‘ja’. Maar kunnen we ook het gras niet laten groeien zoals het groeit?

Planmatigheid of juist niet: een tweede dilemma. Hoe komen managementmodellen tot ons? Zijn het onze wetenschappers en vorsers die ons hun studieresultaten presenteren of luisteren wij liever naar managementpredikanten die ons de regendans voorschrijven – als ritueel om het verloop van de toekomst te provoceren?

De toekomst brengt weer veranderingen met zich mee. Hoe kunnen we met onze HR-modellen de toekomst met voldoende vertrouwen tegemoet treden? Welke veranderingen zijn nodig om een efficiënt en duurzaam beleid te kunnen uitkienen? Hoe kunnen we werknemers en organisaties samen vooruit helpen? Wat hebben we als HR-professionals nodig om in te zetten voor 2020?

Deze vragen komen aan bod in ‘Human Resources: Rewind & Forward 2020’, georganiseerd in co-creatie tussen PM Club, VOV – Lerend netwerk en Vocap. De avond is opgevat als een kritisch debat tussen de leden van de drie verenigingen over verleden, heden en toekomst van het HR-vakgebied.

Programma


■ 17.30 – 18 uur: Ontvangst.
■ 18 – 18.10 uur: Verwelkoming.
■ 18.10 – 19 uur: HR Back: een kritische terugblik door professor Noël Van Robaeys (HUB).
■ Pauze
■ 19.15 – 19.25 uur: HR Forward: een introductie door Hans van Stiphout.
■ 19.25 – 20.25 uur: Open Space brainstorm HR Forward, inzoomend op diverse HR-thema’s.
■ 20.30 – 20.45 uur: Afsluiting door Luc Elen (HR), gevolgd door een netwerkdrink.

Locatie


Station Brussel-Centraal, zaal Horta, ingang gelegen naast de stationsuitgang op Putterij. Deze locatie is gelegen in het hart van de hoofdstad en werd ontworpen door de architect Victor Horta, gekend om zijn art nouveau-stijl.

Er is parkeergelegenheid in ondergrondse parkings rondom, o.a.:
- Albertine parking, ingang Stuiversstraat of Gerechtsplein.
- Parking ‘Grote Markt’, Grasmarkt 104.

Bijdragen (prijzen zijn exclusief btw)


Lid van een van de organiserende verenigingen: gratis.
Geen lid: 195 euro per ingeschreven persoon.

Wees er snel bij, inschrijven kan tot 8 februari 2012 via één van de drie organiserende verenigingen: www.pmclub.be - www.vov.be - info@vocap.be

Stuur ons alvast een mail, dan maakt u kans op één van de 5 gratis toegangskaarten. Mail naar bert@hrsquare.be.

Nog geen lid van HR Square? Stuur eerst vlug een mail naar hetzelfde adres en u krijgt alle info om lid te worden, zodat u kunt genieten van de vele voordelen.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen