< Terug naar overzicht

Yvonne Prijs benoemd tot HR-manager Benelux bij StorageTek

StorageTek, een wereldwijd aanbieder van dataopslagoplossingen en services, kondigt aan dat Yvonne Prijs (44) werd benoemd tot HR-manager Benelux. Onder haar leiding zullen de strategie en de activiteiten van het departement human resources een vitale rol

Yvonne M. Prijs zal rechtstreeks rapporteren aan general manager Luc Wuyts en staat aan het hoofd van een team van twee personen. Na haar studies personeelsbeheer en arbeidswetenschappen, deed Yvonne ruime ervaring op als HR-manager, onder meer bij Fujitsu Services BV (vroeger ICL).

In haar nieuwe functie zal Prijs hoofdzakelijk drie doelstellingen nastreven. In de eerste plaats wordt zij een van de strategische partners van het management. Vervolgens zal zij het beheer en de organisatie van haar medewerkers optimaliseren. En tot slot zal zij bijdragen tot de strategische evolutie van de organisatie naar een “Total Solutions”-bedrijf. De “Total Solutions”-doelstelling betekent dat de activiteiten van StorageTek alle stadia van gegevensopslag zullen omvatten: het bedrijf zal niet alleen producten (tapes, disks, netwerken) en services ter beschikking stellen, maar ook de opslagbehoeften analyseren en evalueren, de implementatie uitvoeren en de klanten adviseren tijdens heel het proces.

StorageTek is een wereldwijd bedrijf, met hoofdzetel in Louisville (VS). Het Belgische kantoor is gevestigd in Evere. De onderneming is gespecialiseerd in dataopslagoplossingen en -diensten voor digitale gegevens.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen