< Terug naar overzicht

Yves Plees is nieuwe Business Unit Manager van SD Worx Opleidingen

Yves Plees is de nieuwe Business Unit Manager van SD Worx Opleidingen. Hij volgt er Bruno Vanneste op, die deze functie ad interim combineerde met zijn opdracht als Director HR Tax Consulting.

Yves Plees (40) kan al terugblikken op een rijke ervaring in de trainings- en researchwereld als Research Director aan de KaHo Mechelen (1996-2001) en als Communication- & Training Director bij Agfa-Gevaert (2001-2005).

Sinds 2005 is Plees actief bij SD Worx, aanvankelijk als Business Development Manager (Marketing) en tot op heden als Strategy and Planning Manager voor de International Business Zone. Nu neemt hij, samen met het Opleidingen Team, de nieuwe uitdagingen van Opleidingen aan.

Yves Plees volgt Bruno Vanneste op, die deze functie sinds 1 juli 2010 ad interim combineerde met die van Business Unit Manager Tax Consultancy. “Ik wens Yves toe om SD Worx verder als leerpartner te ontwikkelen met focus op innovatie en co-creatie. Zo kan hij meebouwen aan een sterk Learning & Development bij onze klanten. Zelf blijf ik bij de Divisie Consulting van SD Worx als Director HR Tax Consulting met een schitterend team van 30 fiscalisten”, aldus Vanneste.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen