< Terug naar overzicht

Yvan Dierckxsens verlaat USG People

Yvan Dierckxsens, executive vicepresident van USG People in Zuidwest-Europa, zal de dienstverlener verlaten.

Yvan Dierckxsens (46), executive vice president van USG People in Zuidwest-Europa, zal op 31 december 2007 de onderneming verlaten. Hij wordt opgevolgd door Eric de Jong, de huidige directeur van Start People Nederland. De Jong zal ondersteund worden door de vicepresident finance van Zuidwest-Europa, Dirk Verbruggen. In België zal het dagelijkse bestuur van USG People Belgium en de werkmaatschappijen worden ingevuld door Hubert Vanhoe, algemeen directeur Start People België.

“Ik blik terug op 19 jaar succesvolle en hechte samenwerking met mijn collega’s”, aldus Dierckxsens. “Gedreven door eenzelfde passie voor mensen, maakten we werk van Human Resources in al zijn facetten.” Dierckxsens is tevens voorzitter van Federgon, de federatie van partners voor werk.


Rechtzetting: In de Week 208 werd bericht over de aanstelling van François Vyve als voorzitter bij Federgon Outplacement. Vyve volgt Geert Meesschaert op. Laatstgenoemde is, in tegenstelling tot wat gemeld werd, niet langer actief als director corporate affairs van USG People België. Momenteel wordt die functie niet ingevuld.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen