< Terug naar overzicht

Yannick Sarin nieuwe Director Business Development voor Wallonië bij Acerta

HR-dienstengroep Acerta stelde Yannick Sarin aan als Director Business Development voor Wallonië. Zo wil Acerta haar HR-aanbod in Wallonië verder versterken.

Na het behalen van een master in Translation aan de Universiteit van Bergen vervolledigde Yannick Sarin haar studieloopbaan met een MBA aan de Universiteit van Luik. Ze startte haar carrière bij HR-dienstverlener SD Worx, waar ze de laatste 15 jaar verschillende functies bekleedde, met een sterke nadruk op de Waalse en Brusselse markten.

In 2010 promoveerde Sarin tot Regional Director Large Enterprises voor de Waalse regio, waar ze verantwoordelijk was voor het begeleiden van de sales- en payrollactiviteiten. Als deel van het team Business Development hielp ze mee aan de ontwikkeling van de strategie voor Wallonië en volgde ze het HR-aanbod en klantenportfolio in de Waalse regio nauwgezet op.

Vanuit haar positie van Director Business Development voor Wallonië zal Yannick Sarin nu de activiteiten in Payroll Services, Customised Software & Services (CSS) en Consult op zich nemen. Bovendien zal zij instaan voor het ontwikkelen en coördineren van een business-developmentplan voor Wallonië. Sarin zal daarnaast de commerciële activiteiten in Wallonië ondersteunen en de Waalse markt vertegenwoordigen als extern gezicht van Acerta.

Bron: Acerta (acerta.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen