< Terug naar overzicht

Wordt Karel Plasman Trends Manager van het Jaar?

Karel Plasman, de CEO van Acerta, is één van de tien genomineerden voor de gegeerde onderscheiding Trends Manager van het Jaar. Het is hoogst uitzonderlijk dat een manager van een HR-dienstverleningsbedrijf de shortlist haalt. De nominatie toont aan dat

Begin jaren 2000 genoot Michel Van Hemele, toen CEO van Creyf’s (ondertussen als Start People opgegaan in USG People) en nu managing partner van Essensys, al eens de eer en het genoegen van een Trends-nominatie. Een decennium later maken Karel Plasman en zijn Acerta dus een kans op de belangrijkste zakenprijs in België. Voor de HR-wereld zou dit een historische primeur zijn.

Wie het zakenblad Trends en het concept van de Manager van het Jaar een beetje kent, weet dat de selectiecommissie en de jury zich niet laten verleiden door softe argumenten, maar eerst en vooral naar de economische resultaten kijken. In de weekbladeditie van 10 november lezen we de volgende motivatie: “Onder CEO Karel Plasman anticipeerde de humanresourcesdienstengroep Acerta met overnames op de consolidatiegolf in de branche. Het reageerde ook snel op de schok die de financiële crisis in de sector teweegbracht.”

Het volledige Trends-artikel leest u hier

De verkiezing van de Manager van het jaar start op 28 november en loopt tot en met 7 december. Wie wil meestemmen, kan dit door zich te registreren op www.trends.be en online zijn of haar drie favorieten te kiezen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen