< Terug naar overzicht

Womed Award Noord voor Bärbel Buyse

Bärbel Buyse ontving woensdagavond de twaalfde Womed Award uit de handen van prinses Mathilde. Ze wordt door de jury geloofd voor haar opmerkelijke parcours en start, haar persoonlijkheid en uitstraling en haar duidelijke toekomststrategie.

De Womed Award is een initiatief van mabizz, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers van Unizo en Markant, het netwerk van ondernemende vrouwen. Met de prijs wil mabizz het vrouwelijk ondernemerschap steunen en inspireren.

Buyse is bestuurder van Sepia. Deze kmo ontwikkelt promotie- en visibiliteitsmateriaal voor klanten uit onder meer de autosector, de mediasector, de banken en de uitzendkantoren.

De voorbije jaren investeerden Bärbel Buyse en haar medevennoot Guido Vandenabeele in IT, infrastructuur en organisatie. Zelf komt ze niet uit een ondernemersmilieu. Ze deed na haar universitaire studies wel ervaring op als kaderlid.

Tijdens een MBA aan de Vlerick Leuven Gent Management School kreeg ze de kriebels voor een eigen zaak te pakken, zo startte ze in 2002 haar eigen bedrijf. Ze heeft een duidelijke visie op ondernemen: “Ik doe zaken met hart en ziel, sterk gefocust op het resultaat, maar ook met een hart voor mijn mensen."

De jury prees daarenboven haar maatschappelijke inzet, onder meer in een lokale sportvereniging, haar diversifiëring binnen het bedrijf en haar HRM-beleid met klemtoon op teamwork. Dit alles binnen een duidelijke toekomststrategie.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen