< Terug naar overzicht

Wim Hilderson van Ternat naar Gent

Wim Hilderson, sinds 2003 HR-manager bij Ikea Ternat, wordt de HR-manager voor het geplande Ikea-woonwarenhuis in Gent.

Wim Hilderson (39) is sinds 7 februari 2008 HR-manager voor de nieuwe Ikea-winkel in Gent. Eerstdaags wordt gestart met de bouw van de nieuwe vestiging die het kroonstuk van het Ikea-woonwarenhuisconcept moet worden. Het nieuwe woonwarenhuis biedt werkgelegenheid voor 450 personen. De opening is gepland voor eind 2008. Het personeel van Ikea Ternat, een kleine 300-tal werknemers, maakt net als de HR-manager de overstap naar Gent.
Hilderson studeerde in 1992 af als licentiaat Communicatiewetenschappen (Universiteit Gent). In 1993 werd hij verantwoordelijk voor de personeelsadministratie bij afwerkingsbedrijf Beddeleem. In 1995 zette hij zijn carrière verder als assistent van de HR-directeur bij voedingsbedrijf Ter Beke. Een goed jaar later werd hij HR-manager bij software-ontwikkelaar American Management Systems (AMS). In 1999 werd Hilderson door Chevron Texaco Technology in Gent aangesteld als HR-manager.
Sinds 2003 is hij HR-manager bij Ikea Ternat. In november 2007 was Hilderson een van de gesmaakte sprekers op de HR Square November Conference in Lyon. Hij vertelde er hoe men via kordate en intelligente actie de personeelstevredenheid van een bedrijf kan opkrikken. Sinds kort is hij ook een vaste opinieschrijver voor HR Square.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen